Lediga tjänster

RevisorsCentrum  i Skövde AB söker revisorsassistent/ redovisningskonsult

Vi har många förfrågningar från nya och befintliga kunder och behöver förstärka med fler medarbetare. Vi söker därför en kombinerad revisorsassistent/redovisningskonsult som har erfarenhet av revision, bokslutsarbete samt löpande redovisning. Vi tror att du som söker har arbetat några år på redovisnings- eller revisionsbyrå alternativt på ekonomiavdelning eller liknande.  Hos oss kommer du främst att arbeta med revision av små och medelstora företag och ekonomiska föreningar, redovisning bestående av löpande bokföring, bokslut och deklarationer samt liknande arbetsuppgifter.

Hos oss får du ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga där du tar ett stort eget ansvar. Den vi söker bör ha god social kompetens, ansvarskänsla och förmåga att sätta kunden i fokus. RevisorsCentrum AB har fokus på att personalen ska trivas och må bra och vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  Vi är i dagsläget 19 anställda.

Låter detta intressant – tveka inte att skicka in ditt CV, med personligt brev till eller till RevisorsCentrum AB, Skolgatan 22, 541 31 Skövde. Frågor om tjänsten besvaras på telefon 0708 – 38 33 73 av kontorschef Sofia Gustafsson.